We hebben de laatste tijd weer vele lege flessen gekregen uit diverse uithoeken van het land. Een greep uit de verschillende ontvangen lege flessen: Keistad jenever, gemaakt door een jenever distilleerder en (whiskey) slijter van Wees uit Amersfoort; Mwórveld Kaore een graanjenever gerijpt op sherry vaten uit Limburg; een jenever uit de brouwerij Maallust uit Veenhuizen; Rogge jenever van Alambik uit Midwolda, Distillery’s een prachtige fles geinspireerd op de apothekersfles; Old Duff een traditionele gestookt jenever die furore maakt bij de Amerkaanse bartenders; Slokkie van Jochie, jenevers uit een proeflokaal dat al sinds 1877 in het centrum van Utrecht bestaat.
In de pijplijn 3 jenevers van de Valk die dagelijks 2000 flessen produceren en van het Café en slijterij Oosterling in Amsterdam met zijn Jonge en Oude jenever. Opvalt is dat we meer en meer de meer regionale jenevers ontvangen. We zijn erg blij dat we hoe langer hoe beter het brede pallet van ruim 400 nederlandse jenevers in het jenverkabinet kunnen laten zien. Kommentare sind geschlossen.
|
Nieuws
Op deze pagina vind je nieuws over Museummolen, Jenevermuseum, Branderij, Tentoonstellingen, Activiteiten en meer! Archieven
Oktober 2021
Categorieën |